ул. Проф. Георги Брадистилов № 4, ет.2, офис 2.1
София,
България
23.3114425
42.6770074
UserLikes
Име:

ГЛОБАЛ - ТЕСТ ЕООД

Адрес: София, ул. Проф. Георги Брадистилов № 4, ет.2, офис 2.1
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.global-test.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Измервателни уреди и апаратура
Дейност:

Преносима апаратура за измерване на физико-химични величини, климатични параметри и димни газове

Ключови думи: глобал тест, теsто, vega, kobold, casella

Партньори

ГЛОБАЛ - ТЕСТ ЕООД - Партньори - CASELLA
CasellaCEL Ltd. е специализирана в производството на широка гама от уреди с приложение в екологията, оценка параметрите на работната среда, трудовата медицина и др. Предлагат се уреди за мониторинг на прах и шум в реално време, мониторинг на околния въздух, метеорологично оборудване и измерване на РМ10 и РМ2.5.

ГЛОБАЛ - ТЕСТ ЕООД - Партньори - CONSORT
От 1976 г. Consort е производител на електрохимични уреди, изследователски уреди за електрофореза, аналитични уреди за лабораторно и индустриално приложение.

ГЛОБАЛ - ТЕСТ ЕООД - Партньори - CS INSTRUMENTS GmbH
CS Instruments - доказана и иновативна измервателна техника за сгъстен въздух и газове.

От години CS Instruments GmbH е един от водещите световни производители на измервателна техника за сгъстен въздух и газове. Дългият опит в производството, доставките и изсушаването на сгъстен въздух е допринесъл за проучването, развитието и производството на преносими и стационарни измервателни уреди.
ГЛОБАЛ - ТЕСТ ЕООД - Партньори - ETI Ltd.
ETI термометри – Електронни термометри Ltd е най-големият производител на цифрови термометри във Великобритания, произвеждащ термометри за ХВП, инфрачервени & цифрови термометри, промишлени термометри, влагомери, манометри и други подобни уреди.
Всички измервателни уреди, произведени във Великобритания имат 2 години гаранция, както и следгаранционен сервиз.

ГЛОБАЛ - ТЕСТ ЕООД - Партньори - KERN
Механикът Gottlieb KERN основава компанията си през 1844 г. и произвежда най-точните везни за това време. Неговата дейност се превръща в основното ядро на производител на точни везни в Южна Германия с международна известност.
Над 160 години опит и вярност към качеството превръщат KERN в специалист в областта на претеглящата апаратура. Търговската марка KERN застава зад прецизността и надеждността.
KERN е акредитирана по DIN ISO 9001:2000.

ГЛОБАЛ - ТЕСТ ЕООД - Партньори - KOBOLD
KOBOLD Messring GmbH е една от водещите международни компании, производители на новаторски решения за контрол и измерване, основана през 1980г. от Клаус Коболд. Неговите отлични инженерни познания осигуряват място на компанията на световния пазар, благодарение на патентованата й технология, високо качество на продуктите и осигурен сервиз. Целта на компанията е да развива, произвежда и продава уреди за контрол, измерване и регулиране на физичните величини поток, налягане, ниво и температура. Фирмата предлага голям асортимент от сензори, ключове и трансмитери за промишлената сфера.

ГЛОБАЛ - ТЕСТ ЕООД - Партньори - Mega System s.r.l.
Производство на оборудване за контрол и мониторинг на замърсяването на въздуха

Компанията е сертифицирана по UNI EN ISO 9001

ГЛОБАЛ - ТЕСТ ЕООД - Партньори - TESTO AG
Вашият партньор в измерването

ТЕСТО-Германия е водещ производител на преносима апаратура за измерване на климатични параметри, димни газове и други физико-химични величини. Фирмата има над 50 годишен опит в разработката на нови технологии и производство. ТЕСТО е сертифицирана по DIN EN ISO 9001 и всички уреди, които произвежда са СЕ утвърдени. ТЕСТО дава гаранция от 2 години за своите продукти и осигурява бърз сервиз по целия свят (10 годишен гарантиран сервиз). Един от основнитие приоритети на ТЕСТО е международно сертифицирано калибриране, в съответствие с всички международни нормативи и изисквания (като ISO 9000, QS 9000, DKD, OKD, Cofrac, NIST, VDA 6.1,GMP, HACCP, FDA etc.).

ГЛОБАЛ - ТЕСТ ЕООД - Партньори - VEGA
Световен лидер на пазара за радарни нивомери

ВЕГА-Германия е един от водещите световни производители на електронни нивомери и новосигнализатори. ВЕГА е основана през 1959г., а през 1997г. представя на света първият дву-проводен радарен нивомер. През следващите години ВЕГА се превръща в международен лидер на пазара на радарни нивомери, което днес съставлява над 75% от износа й. В Европа ВЕГА има представителства в 27 страни, а в Северна и Южна Америка - в 10. В Азия и Австралия ВЕГА поддържа интензивни пазарни отношения със 17 страни. Така че, откъдето и да се свържете с нас може да бъдете сигурни, че обширните познания на нашите експерти ще доведат до разрешаване на всяка Ваша измервателна задача.

 
Открийте ни в Google+