СТАНДАРТ - НМ

СТАНДАРТ - НМ

кв. Възраждане, ул. Пробуда 97
Бургас,
България
27.4611307
42.4985177
UserLikes
Име: СТАНДАРТ - НМ
Адрес: Бургас, кв. Възраждане, ул. Пробуда 97
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Измервателни уреди и апаратура
Дейност:

Електронни и механични везни и кантари. Дозаторни и автомобилни. Специализирани магазини и сервизи за продажба, ремонти, калибриране, тариране. Съдействие за метрологични проверки и протоколи за метрологична и техническа изправност и точност.

Ключови думи: електрони везни, механични кантари и везни, дозаторни везни, броячни везни, аналитични и технически лабораторни везни

За нас

ЕТ Стандарт – Н. Михалев е фирма е основана през 1995г. в град Бургас, тя е наследник на фирма ЕТ Гарант – Везна. Основната дейност на фирмата е ремонт, центровка и тариране на всички видове механични и електронни везни и кантари. Фирмата е дистрибутор на една от най-отвърдените фабрики за електронни везни Бимко – София и други марки ел. везни.Тя предлага гаранционен и извън гаранционен сервиз, поддръжка и абонамент за средства за измерване. Фирмата извършва проверка и ремонт на тип дозаторни устройства за бетонови възли, автомобилни везни с обхват 20000 – 60000 кг. и други. Ние разполагаме с комуникативен и добре обучен персонал готов да отговори на вашите изисквания.


Ремонт, центровка, ТАРИРАНЕ и калибриране на всички модели търговски електронни и механични везни. ДОЗАТОРИ за насипни материали в бетонови центрове. Асфалтови бази, мелници, в хранителната и млекопреработвателната промишленост, машиностроенето и др. подобни дейности. Гаранционно и извънгаранционно обслужване. Продажба на висящи и кранови везни теглилки и касови апарати ЕТ-СТАНДАРТ- НМ.


Всички везни са сертифицирани по международния стандарт ISO 9001 и успешно покриват изискванията на стандарта в своята дейност.


За много хора електронните везни се оказват приложими на различни места това ги прави незаменими помощници в днешни дни. Търговските електронни везни които ние предлагаме намират широко приложение в различни търговски обекти могат да послужат и в бита за домашно ползване и на редица други места имащи нужда от уред за измерване на теглото.


Услуги:
• Тариране на всички видове механични и електронни везни и кантари.
• Ремонт на всички видове механични и електронни везни и кантари.
• Центровка на всички видове механични  и електронни везни и кантари.
• Калибриране на всички видове механични и електронни везни и кантари.
• Проверка и тариране на всички видове технологични дозатори за бетонови възли, асфалтови бази, мелници производства и пакетаж.
• Тапициране на автомобили, тавани и врати (демонтаж, лепене и монтаж)


НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ - КАЧЕСТВЕНАТА И КОРЕКТНА УСЛУГА С НАЙ - НИСКИТЕ ВЪЗМОЖНИ ЦЕНИ!

 

Открийте ни в Google+